Επιχειρήσεις

Προσθέστε κύρος και νέα έσοδα στην επιχείρησή σας

ΤΡΙΛΙΑ ΝΕΤ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε.

Η ΤΡΙΛΙΑ ΝΕΤ ευνοεί ιδιαίτερα και ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις εκείνες που λειτουργούν σε μικρές κωμοπόλεις ή κεφαλοχώρια και επιθυμούν να πιστοποιηθούν ως Αντιπρόσωποιτου Ιδρύματος, προσφέροντας προς αυτές προνομιακούς όρους ένταξης στο δίκτυό της.

Απαραίτητη προϋπόθεση ένταξης επιχείρησης στο δίκτυο Αντιπροσώπων της «ΤΡΙΛΙΑ ΝΕΤ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε.» είναι η εγγραφή της ενδιαφερόμενης επιχείρησης στο ειδικό μητρώο των συνδεδεμένων αντιπροσώπων Ιδρυμάτων Πληρωμών της Τράπεζας της Ελλάδος.

Για τον ορισμό σας ως συνδεδεμένος αντιπρόσωπος και για τους όρους συνεργασίας, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα είτε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 216 0024810 είτε κατόπιν ηλεκτρονικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη φόρμα επικοινωνίας.

Ενταχθείτε στο Δίκτυο Αντιπροσώπων

Είστε ήδη αντιπρόσωπος;

Είσοδος στο portal

Οφέλη Ένταξης Επιχείρησης

Αύξηση Επισκεψιμότητας

Οι υπηρεσίες του Ιδρύματος αυξάνουν την επισκεψιμότητα, δημιουργώντας πωλήσεις και πρόσθετα έσοδα.

Διαφοροποίηση

Οι υπηρεσίες του Ιδρύματος δίνουν στο κατάστημα ένα ισχυρό στίγμα διαφοροποίησης έναντι του υπερτοπικού ανταγωνισμού.

Κερδοφορία

Δημιουργούνται νέες πηγές εσόδων αφού το κατάστημα κερδίζει προμήθεια για κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή.

Νέες Υπηρεσίες

Η ΤΡΙΛΙΑ ΝΕΤ επενδύει διαρκώς στην προσθήκη νέων συναλλαγών και κατηγοριών ώστε να εμπλουτίζει την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εξυπηρέτηση

Οι πελάτες αναπτύσσουν σχέση εμπιστοσύνης με το κατάστημα το οποίο τους προσφέρει ευκολία και εξυπηρέτηση, με θετική επίπτωση στις πωλήσεις.

Προβολή Καταστήματος

Με την ευδιάκριτη διαφημιστική σήμανση της ΤΡΙΛΙΑ ΝΕΤ προσδίδεται στην επιχείρηση το κύρος του πιστοποιημένου αντιπροσώπου στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά και προσελκύονται νέοι πελάτες στην επιχείρηση.

ΤΡΙΛΙΑ ΝΕΤ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε.

Υποχρεώσεις Επιχείρησης που λειτουργεί ως Αντιπρόσωπος